PUBLICITAT

Inauguració de la novena edició de la Vila Medieval

  • Les autoritats de la parròquia esperen més de 14.000 visitants
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Inauguració de la Fira Medieval de Sant Julià de Lòria, ahir a la tarda. Foto: TONY LARA

Ahir a la tarda va tenir lloc la inauguració de la novena edició de la Vila Medieval de Sant Julià de Lòria, que va comptar amb la presència dels cònsols de la parròquia, Josep Pintat i Enric Sangrà, i d'alguns consellers. El plat fort de la primera jornada de la fira va ser el Gran Sopar Medieval, amb exhibicions de dansa tribal, lluita musical, un faquir, un mentalista i bufons que animaven la vetllada. Tot i ser la primera edició d'aquest sopar, s'havien venut prop de 200 tiquets.

Cavallers, cavalls, camells, malabaristes i ballarins tornaven a desfilar ahir pels carrers de Sant Julià de Lòria en la ja novena edició de la Vila Medieval. A més dels animadors de la festa, els botiguers de les 101 parades que s'han afegit aquest any a la fira, també ajuden a ambientar la parròquia amb aire medieval gràcies a les seves vestimentes.

Ahir es va inaugurar la Vila que s'allargarà fins diumenge amb tot tipus d'activitats, i hi van voler estar presents molt consellers de la parròquia, així com els cònsols, Josep Pintat i Enric Sangrà, i alguns consellers generals, com Montserral Gil i Roser Bastida.

Les activitats/ Algunes de les activitats que tindran lloc aquest any es conserven de les edicions anteriors, com el tradicional torneig de justes, l'exhibició de falconeria i els cercaviles. Ahir a la nit, però, es va celebrar per primera vegada el Gran Sopar Medieval, que va comptar amb un grapat d'exhibicions i animacions, i pel qual s'havien venut més de 200 entrades.

El cònsol major de la parròquia, Josep Pintat, va desitjar que «el bon temps aguanti tot el cap de setmana perquè és un esdeveniment al que la gent de Sant Julià i del país hi respon fort», segons les declaracions recollides per l'ANA. A més, el conseller de Turisme, Enric Naudi, va afegir que «si plou és desfà tota la festa», i va afirmar que si es mantenen les xifres d'afluència al voltant dels 14.000 visitants, com altres anys, estaran satisfets.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT