PUBLICITAT

Cultura presentarà la Fundació als Petits Cantors Lliures

  • El Ministeri replanteja el Cor Nacional per incorporar nous patrons privats
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

El ministre de Cultura, Albert Esteve, presentarà al Cor dels Petits Cantors Lliures el nou projecte de Fundació que pretén unificar l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra i el Consorci del Cor Nacional. Esteve vol reunir-se amb els Petits Cantors Lliures durant els propers dies per explicar-los el projecte i recollir les seves aportacions.

El Ministeri de Cultura ha mantingut contactes els darrers dies amb la Fundació Crèdit Andorrà i el Comú d'Encamp amb l'objectiu que l'actual Fundació pública Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra pugui aixoplugar el Consorci del Cor Nacional. La voluntat respon a la necessitat d'unificar esforços tant en la formació pedagògica dels infants i joves com en la projecció exterior.

En aquest sentit, segons va informar el Govern ahir en un comunicat, el projecte del Ministeri es basa en un replantejament de la Fundació pública amb la incorporació de nous patrons en la línia de buscar la màxima col·laboració entre sector públic i privat.

D'aquesta manera, el Ministeri de Cultura va fer pública la intenció de convertir els Petits Cantors en Fundació i deixa la porta oberta a la reunió amb els Petits Cantors Lliures. La confirmació de l'Executiu arriba després que el Comú d'Encamp, durant la sessió de consell de comú de dijous passat, anunciés aquest projecte de fundació.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT