PUBLICITAT

Detinguda una quarta persona relacionada amb l'apunyalament mortal

  • Implicació d'un cinquè home que va participar en l'inici de la baralla i que va fugir camp a través del lloc dels fets abans de l'arribada dels agents
22092011_benzinera-esso
la benzinera on es va iniciar la baralla. Foto: TONY LARA
La Policia ha detingut una quarta persona, un jove andorrà de 24 anys, relacionat amb la baralla a la gasolinera de Santa Coloma, que va acabar amb l'apunyalament mortal d'un antic resident aquest dijous a la matinada. Segons explica la Policia en un comunicat, la investigació i els testimonis dels fets van permetre determinar la implicació d'una cinquena persona en l'inici de la baralla, que va fugir camp a través del lloc dels fets abans de l'arribada dels agents.
La Policia va detenir el jove aquest dijous, poc abans de les deu de la nit, per la seva implicació en els fets i com a presumpte autor d'un delicte contra la integritat física i moral.
La investigació ha posat de relleu que aquest jove era present al lloc dels fets acompanyant a la víctima i a l'altre jove andorrà, i que hauria participat a l'inici de la baralla, però no en l'agressió amb l'arma blanca. En les properes els detinguts passaran a disposició judicial.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT