PUBLICITAT

El conductor d'un cotxe amb plaques falses amenaça militars

EL PERIÒDIC
CARRAZEDA DE ANSIAES

Tres militars de la Guàrdia Nacional Republicana (GNR) de Portugal van ser amenaçats i intimidats pel conductor d'un vehicle robat a Espanya i amb matrícules andorranes falses. Els fets van passar a Carrazeda de Ansiaes, quan els militars van interceptar el vehicle robat i l'home els va amenaçar amb un ganivet de cuina. Per aquest motiu, va ser detingut, juntament amb dues familiars més, la mare i la germana, que van intentar impedir que s'enduguessin el vehicle.

Segons va informar l'Agencia Lusa, els militars van haver de demanar reforços per aconseguir que l'home deixés anar l'arma.

Els militars van informar que el vehicle havia estat robat a la zona de Verín, a Espanya i portava plaques de matrícula falses d'un altre vehicle del Principat.

L'home, de 33 anys, i les dues dones, de 52 i 30 anys, van prestar declaració al jutjat i van ser posats en llibertat a l'espera del judici.

La informació sobre el vehicle i les plaques andorranes no ha transcendit.

Aquest succés va ocupar espai als mitjans de comunicació electrònics de Portugal, i s'espera que sigui avui objecte d'algunes notícies als periòdics lusos.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT