PUBLICITAT

Andorra participa a Moscou per consolidar el turisme rus

  • Els dos països revisaran l'acord de cooperació en turisme per promocionar-se
EL PERIÒDIC
MOSCOU

Andorra participa a la fira Leisure de Moscou, que es va inaugurar el passat dimecres, amb la intenció de consolidar el Principat com a destinació per als turistes russos. Andorra Turisme està present a la fira, que es perllongarà fins dissabte, conjuntament amb Ski Andorra, Hotansa, Sport Hotels, Ahotels, Princesa Parc Hotel, Roc Blanc Hotel, Jan Hotels i Agència de viatges Ski Art.

L'objectiu principal d'aquesta fira és treballar en la consolidació d'Andorra com a destinació de vacances per als turistes russos, mantenint contacte directe i personal amb els principals operadors turístics per tal de conèixer les tendències d'aquest mercat en vistes a la propera temporada d'hivern.

La delegació andorrana està encapçalada pel ministre de Turisme i Medi Ambient, Francesc Camp, i el gerent d'Andorra Turisme, Betim Budzaku, que aprofitaran la seva estada per mantenir trobades amb els responsables dels principals operadors turístics que actualment programen Andorra però també amb aquells que tenen voluntat de fer-ho en un futur proper.

El ministre de Turisme i Medi Ambient i el gerent d'Andorra Turisme van mantenir una entrevista amb el director de l'agència federal de turisme de Rússia, Alexander Radkov, amb l'objectiu de revisar l'acord de cooperació entre els dos països en l'àmbit turístic, que inclou contactes comercials, accions promocionals, visites de periodistes especialitzats, intercanvis d'informació estadística, formació, etcètera. Està prevista una segona trobada entre les dues parts a principis del 2012 a fi de signar l'acord definitiu.

El turisme rus és molt apreciat pel Principat i és un dels focus d'atracció a potenciar perquè s'incrementi, any rere any, la vinguda de turistes russos al Principat, en totes les èpoques.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT