PUBLICITAT

La selecció debuta amb Noruega en el torneig Preeuropeu a Budapest

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El partit de la sub-17 amb Malta, al Preeuropeu del 2009 a Andorra Foto: TONY LARA

La selecció sub-17 inicia avui la competició en el grup 1 torneig Preeuropeu que es disputa fins dimecres de la setmana que ve a Budapest (Hongria). Seran tres partits terribles, amb Noruega, el combinat amfitrió i Bielorússia com a rivals.

El debut és aquesta tarda (15.00 hores) davant els escandinaus, presumiblement el pitjor rival en una fase de classificació en la qual no seria normal que els de Sergi Teba sumessin algun punt. Diumenge el segon partit serà contra Hongria, en principi el rival més assequible tot i que juga a casa davant el seu públic. Per acabar, dimecres de la setmana que ve tocarà Bielorússia, un altre equip dos esglaons per sobre.

La selecció va sortir cap a Budapest la matinada del dimecres a dijous, va arribar a la capital hongaresa al migdia i a les 17.30 hores va realitzar l'entrenament oficial. Teba ha dut una delegació de 18 jugadors: de l'Inter d'Escaldes el porter Micael Almeida, del Reus Sergi Iranzo, del Sant Julià Claudi i Aleix, del Principat Costas, de l'Espanyol Gutiérrez i de l'Andorra el porter Joel i els jugadors Bessa, Cabanes, Max Llovera, Reyes, Sánchez, Teixeira, Areny, Fernandes, Ricard Llovera i Didac Anso.

INTERNACIONAL D'ACADÈMIES 2012 / D'altra banda Andorra ha estat confirmat com organitzadora del Campionat Internacional d'Acadèmies, organitzada per la Fundación Marcet i Dorsal4, se celebrarà del 4 al 10 d'agost del 2012 i comptarà amb les categories cadet i juvenil, arran d'una estada als camps d'Ordino i Aixovall amb 70 joves espanyols per comprovar que les infraestructures del país estan en condicions.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT