PUBLICITAT

Pallarés acaba el Mundial amb la millor puntuació: 20,150 en maces

  • L'andorrana acaba en el còmput global per davant de les de Cap Verd i Colòmbia
EL PERIÒDIC
MONTPELLIER

Periodic
Fiona Pallarés, a la pista després de competir ahir en maces Foto: FAG

L'última jornada al Mundial de Montpellier ha estat el millor de la representant andorrana. Fiona Pallarés va fer un exercici de maces «perfecte per al seu nivell», segons va assegurar ahir l'entrenadora Sofia Cortesao i va obtenir el seu millor resultat.

Pallarés va sortir a gaudir. Després de tres dies adaptant-se a la màxima competició mundial en la seva primera participació es va desinhibir i va realitzar un exercici que li va valer una puntuació de 20,150: «No esperàvem que passés dels 19 punts però és que avui [ahir per al lector] l'ha clavat. Les maces és un aparell complicat i ja té mèrit obtenir un resultat com aquest», va manifestar Cortesao, tenint en compte també que el cansament ha anat afectant després de tres dies de competició. També ho ha demostrat la classificació, ja que en els tres primers dies va estar per sobre tan sols de la gimnasta de Cap Verd i la de Colòmbia, però ahir va superar també la de Lituània, un país amb molts més mitjans i tradició en aquest esport.

En el global de la competició l'andorrana ha obtingut un 18,05 en pilota, 19,05 en cèrcol, 18,450 en cinta i el 20,150 d'avui en maces per sumar un total de 75,700. Aquesta puntuació la permet acabar per davant de Cap Verd i Colòmbia, però per darrera de Lituània en una competició que ha aplegat unes 120 gimnastes.

En resum, tant Sofia Cortesao com Anna Pallarés han acabat molt satisfetes per l'actuació de la seva alumna, de la qual consideren que amb quinze anys i li queda molt a fer per endavant. «Ara ja sap què és participar en una competició de màxim nivell, en el qual es respira gimàstica al 100%. Ha fet un bon paper i ha demostrat una millora cada dia que passava. L'experiència es nota, forma als competidors i és molt important de cara al futur», va assegurar Cortesao.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT