PUBLICITAT

El CAVA tindrà una cursa solidària com a complement dels 10K

  • L'edició d'aquest any es farà el 2 d'octubre i preveu de nou uns 150 participants
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Bernadó i Sanza entrenen Foto: EL PERIÒDIC

La jornada d'atletisme que dedica cada any el Club d'Atletisme Valls d'Andorra (CAVA) amb la cursa dels 10K com a gran atractiu comptarà aquest 2011 amb una novetat. Es tracta d'una carrera solidària, que consistirà en fer cinc voltes a la pista de l'Estadi Comunal i que d'acord amb un conveni amb Unicef costarà 5 euros que es destinaran íntegres a la ONG.

La recaptació serà més grossa, perquè per cada participant tant en els 10K –13 euros la inscripció per internet, 20 el mateix dia– com en les tres curses de petits –per primera vegada es cobraran 2 euros– es donarà un euro per participant en una carrera que preveu moure's al voltant dels 150 participants, xifra a la qual es va arribar al 2010.

LA CRISI APRETA / La crisi passa factura també en l'atletisme i per això el president del CAVA, Víctor Cunill, ha decidit no convidar cap estrella de renom perquè el club no es pot permetre pagar-li l'estada. No vindrà el guanyador del 2010, Ilías Fifa, però sí estaran Toni Bernadó, Fernandes Pita i Marcos Sanza en una prova que no serà campionat d'Andorra.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT