PUBLICITAT

La campanya electoral començarà el dissabte 19 de novembre

  • Cap dels tres consellers socialdemòcrates de la Massana repetirà el càrrec
C. G.
ANDORRA LA VELLA

El Consell de Ministres va fixar ahir el calendari per les eleccions comunals del proper 4 de desembre. Aquest calendari estableix una campanya electoral que durarà 14 dies. Començarà el 19 de novembre a les 12 hores i s'allargarà fins al 2 de desembre a mitjanit. L'endemà serà la jornada de reflexió. El vot judicial es podrà realitzar el dia que es dóna el tret de sortida a la campanya.

Pel que fa al termini màxim perquè els electes presentin candidatures, finalment s'ha allargat fins al dimecres 19 d'octubre a les 12 del migdia. Un dia després el Govern farà públic les llistes amb els candidats definitius.

Malgrat l'establiment de totes aquestes dates, el decret de convocatòria de les eleccions del BOPA no es farà públic fins d'aquí a tres setmanes, el 12 d'octubre.

Relleu a la Massana / Amb el calendari ja definit, els grups polítics acceleren els treballs per definir les seves llistes parroquials. En el cas dels socialdemòcrates, ja és segur que hauran d'aplicar canvis a la Massana. Els actuals tres consellers, Anna Blázquez, Míriam Avellana i Jaume Sabaté van anunciar ahir que no repetiran en el càrrec.

Blázquez va justificar la seva renúncia pel fet de no poder compaginar la tasca política amb la laboral. Avellana, per la seva part, va manifestar que és hora de «donar pas a les noves generacions». Cal tenir en compte, però, que exministres com Pere López i Vicenç Alay són de la parròquia massanenca. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT