PUBLICITAT

Un noi processat per agredir a un transsexual

  • Els dos són acusats de delictes menors de lesions per una baralla
L. F. M
ANDORRA LA VELLA

El juliol del 2009 va tenir lloc una baralla amb cops violents entre un noi de 19 anys i un transsexual un local nocturn d'Andorra la Vella. Segons la versió del noi, l'altre acusat li va «tocar el cul mentre estava a la barra demanant», ell li va clavar una empenta i l'altre el va «pegar amb un got de vidre a la cara»; seguidament, el noi li va propiciar «alguns cops de punys» i dues puntades de peu quan aquest ja es trobava a terra.

Els dos van ser encausats per delictes menors de lesions doloses. El fiscal va demanar dos anys de presó condicional amb suspensió de quatre anys pel transsexual, i tres mesos d'arrest nocturn condicional amb suspensió de 2 anys i una multa de 1500 al noi acusat, amb atenuants perquè en el moment de l'agressió el noi tenia menys de 21 anys.

Les dues defenses / L'advocat del noi va al·legar legítima defensa, desprès de rebre el un cop de puny amb el got de vidre.

Per el lletrat del transsexual, però, la primera agressió va ser l'empenta; a més, el seu defensat va afirmar que va ser el noi qui el va increpar, i que ell no el va tocar en cap moment. La defensa va atribuir «la brutalitat de la reacció» del noi a una qüestió d'homofòbia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT