PUBLICITAT

La fiscalia demana dos anys per importació de cocaïna

  • La consistència de la droga, si és en roca o en pols, és un factor determinant
L. F. M.
ANDORRA LA VELLA

La fiscalia va demanar ahir una pena de dos anys de presó condicionada i 1500 euros per l'acusat d'un delicte d'importació de droga tòxica destinada a la cessió.

El 15 de maig de 2010 l'acusat va ser detingut a la frontera, després de realitzar-li un control en el qual els agents van trobar 10'1 grams de cocaïna en roca, amagada a sota el fre de mà i enganxada amb cinta aïllant. La fiscalia va basar la seva acusació en el fet que la cocaïna en pedra es fa servir per destinar-la al tràfic, ja que tal i com va explicar el testimoni de agent de la policia, és més pura i normalment es trinxa per barrejar-la amb altres substàncies i treure'n més quantitat. La fiscalia també va demanar el comís del telèfon mòbil, del vehicle on portava la droga, 1500 euros i el pagament de les despeses processals.

CONSUM PROPI/ La defensa de l'acusat va al·legar que aquest era un consumidor habitual d'aquesta substància, tal i com ho demostra el síndrome d'abstinència patit a presó després de la detenció; per tant, va dir que no es tractava d'un delicte de tràfic. La defensa va demanar reduir la quantitat a 500 euros i no procedir a comissar el cotxe, ja que era el de la mare.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT