PUBLICITAT

La renovació del lloguer de l'Estadi Comunal està a punt per signar-se

  • És de vint anys i, amb aquest tema solucionat, ja es pot tirar endavant la gran reforma prevista
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El Comunal vist des de la porteria sud, amb la gespa en un pèssim estat que va forçar la suspensió del Pidasa-Birkirkara, el dimarts passat. Foto: ORIOL LLAURADÓ

El cònsol menor i conseller d'Esports del Comú d'Andorra la Vella, Josep Vila, va enviar ahir un missatge tranquilitzador al món del futbol, que tant està patint arran de la suspensió del partit entre el Pidasa i el Birkirkara. "Vull demanar paciència però em podeu creure quan dic que això realment tira endavant. Hi ha hagut una voluntat de reformar l'estadi i també una entesa", va anunciar.

Vila s'ha pres uns dies de vacances, però ahir va assegurar a EL PERIÒDIC D'ANDORRA que ha marxat amb els deures fets. És a dir, que la renovació del contracte de lloguer del Comunal ja està encaminada: "Només en falta la signatura. Ja està pactat tot de paraula, redactat en un contracte i abans de marxar vaig donar l'ordre d'enviar-li al propietari", va assenyalar.

El Comú de la capital ha acordat amb la família Dolsa una perllongació de 20 anys per uns 350.000 euros a l'any, gairebé la meitat dels 625.000 que pagava fins ara.

Continuant amb el missatge tranquil.litzador, el cònsol menor va insistir a recordar que, per part seva, el compromís és total: "Nosaltres fa anys que volem arreglar la instal.lació. Està obsoleta i la remodelació és necessària. Amb l'entrada del Govern socialdemòcrata s'ha produït un acord que complirem, i també trobarem alternatives per als esportistes que haurem de reubicar".

Aquest pas és decisiu per desbloquejar la reforma del Comunal. Vila ho sap, ha complert renovant el contracte del lloguer, que era el que exigia el secretari d'Estat d'Esports, Manel Blasi, i ha tirat una pilota a la teulada del Govern i una altra a la Federació Andorrana de Futbol (FAF). "Ara hem d'esperar a tenir els calers, el projecte definit i llavors ens posarem en marxa".



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT