PUBLICITAT

Benestar fitxa Nicolau d'assessor

  • L'objectiu és la reestructuració dels serveis anunciada
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Àngel Ros, Rosa Ferrer i Ramon Nicolau caminen per la capital Foto: ANA / N. M.

Ramon Nicolau i Nos és des del passat dilluns el nou assessor tècnic del Ministeri de Salut i Benestar amb l'objectiu de reestructurar el servei de Benestar. Nicolau és exregidor socialista de l'Ajuntament de Barcelona amb la responsabilitat sobre les carteres de Particiapció Ciutadana, Solidaritat i Cooperació. Nicolau va participar en representació de l'alcalde a la jornada que es va celebrar a Andorra la Vella de l'Organització Internacional de la Democràcia Participativa (OIDP) del passat mes d'abril.

L'exregidor de l'Ajuntament de Barcelona quan Jordi Hereu n'era alcalde com a assessor tècnic té l'encàrrec de reestructurar el servei de Benestar. La seva tasca està encaminada a dirigir la reestructuració de les prestacions socials anunciada pel Govern i en la futura llei d'atenció social que prepara el grup parlamentari demòcrata, informa l'ANA. Ni el sou, ni la durada del contracte han transcendit.

EL PERFIL / Nascut a Barcelona l'any 1955, Nicolau té una llarga experiència de gestió en l'administració pública, desenvolupant diverses responsabilitats no només a l'Ajuntament de Barcelona, sinó també a la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya. Nicolau havia estat regidor de la capital catalana de Participació Ciutadana, Solidaritat i Cooperació, i president del Districte de l'Eixample.

Nicolau és llicenciat en Ciències Químiques per la UAB i diplomat en Funció Gerencial en l'Administració Pública per ESADE. A part de les responsabilitats polítiques, ha treballat en Serveis Socials en l'Ajuntament de Barcelona (1980-1987) com a gerent de l'Institut Municipal de Persones amb Discapacitat i com a Coordinador de l'Àrea de Serveis Socials.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT