PUBLICITAT

Pallarès obté un 18,450 en cinta als Mundials

  • L'andorrana empitjora la puntuació dimarts (19,05) però millora la del primer dia (18,05) i demà acaba amb maces
EL PERIÒDIC
MONTPELLER

Periodic
Pallarés entrenant l'exercici de cinta abans d'anar a Montpellier Foto: FAG

Fiona Pallarés va obtenir ahir un 18,450 en l'exercici de cinta, als campionats del Món que s'estan disputant a Montpeller (França).

La gimnasta andorrana comença a trobar-se més relaxada cada dia que passa i ahir va sortir sense tanta tensió –tot i que va tenir a 50 andorrans que s'hi havien desplaçat per veure-la en acció i animar-la– i amb molta expressió tot i que va cometre algunes errades perquè la cinta se li enganxa «però no ha caigut, que és l'important», va assenyalar l'entrenadora Anna Pallarés sobre la seva alumna, la gimnasta més jove de la competició.

Aquest resultat empitjora la puntuació aconseguida dimarts amb cèrcol, de 19,05, però millora la de la primera jornada amb pilota, de 18,05 però encara falta saber si les competidores de Cap Verd i Colòmbia es mantenen per darrera d'ella en la classificació, ja que avui han de fer la cinta l'altra meitat de les participants. «Ha fet l'exercici amb l'aparell més difícil, l'últim que es prova, i s'ha ensortit», va dir l'entrenadora. Demà l'andorrana continuarà amb el darrer aparell, les maces, en l'última actuació que farà en els seus primers Mundials.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT