PUBLICITAT

Carchat no farà el ral·li de Catalunya amb Volkswagen

  • La marca tenia un volant lliure per un Skoda i ha seleccionat un pilot canari
I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Carchat posant a punt el seu Suzuki Swift. Foto: FOTOESPORT

Joan Carchat era un dels noms que sonaven amb més força per ocupar el volant lliure que buscava Volkswagen per competir en el ral·li de Catalunya, puntuable per al Campionat del Món (WRC). De fet fins i tot sortia com un dels favorits en la revista setmanal AutoHebdo Sport, però finalment no el farà.

L'escuderia ha decidit escollir al pilot canari Yerai Lemes, que actualment està a l'acadèmia WRC i que havia demanat personalment a Carlos Saiz ocupar ell aquest seient lliure. Lems pilotarà un Skoda Fabia S2.000 i serà, per tant, rival d'Albert Llovera si supera la lesió que el va obligar a perdre's la darrera carrera.

PRIMER EN LA COPA SUZUKI / Malgrat la oportunitat perduda Carchat continua centrat en la Copa Suzuki de l'Espanyol sobre asfalt. «Ja m'esperava aquesta decisió i prefereixo oblidar-ho i centrar-me en la meva temporada. Em quedo amb que el meu nom no passa desapercebut en el món dels ral·lis a nivell internacional. Espero que vinguin més oportunitats», va afirmar. En la classificació de la Suzuki Carchat és segon però descartant la pitjor prova seria líder quan queden dues proves.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT