PUBLICITAT

Pallarés millora amb maces i abandona l'última posició

  • Supera de moment una colombiana i una de Cap Verd. Avui fa cinta
EL PERIÒDIC
MONTPELLIER

Fiona Pallarés va tenir ahir una millor actuació en l'exercici de cèrcol, el segon que fa en els campionats del Món que s'estan disputant a Montpellier (França). L'andorrana ha millorat en un punt el resultat fet amb pilota per sumar 19,05 més que l'han servit per abandonar l'última posició per davant d'una gimnasta colombiana i una altra de Cap Verd, que tanca la classificació.

Segons l'entrenadora Sofia Cortesao: «Un punt en gimnàstica rítmica és molt. Fiona ha tingut un gran dia i no l'hem vist cometre cap errada. Pel nivell que té ha estat impecable, molt concentrada tot i que s'ha sentit més nerviosa que ahir [dilluns per al lector] amb la pilota».

50 AFICIONATS DEL PAÍS / Els Mundials continuen per a Pallarés, que avui tindrà el tercer exercici amb la cinta. Aquest és un aparell que utilitza des de fa un any –ara en té quinze– i segons Cortesao això pot passar factura: «La cinta es comença a fer quan estas en edat júnior així que no tindrà ni menys ni més avantatge que altres competidores. El que sí és cert és que possiblement es trobarà més insegura».

Sigui com sigui l'exercici la gimnasta tricolor tindrà afició, ja que hi ha un autocar de 50 persones que s'han desplaçat a la ciutat francesa per veure-la avui en acció. «No estarà sola i esperem que això la motivi i no al contrari», va assegurar Cortesao. A més el fet de no anar última en la classificació tot i ser la primera vegada que va a uns Mundials també és un alicient per a Pallarés.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT