PUBLICITAT

En marxa ja una nova edició del voluntariat per la llengua

  • El Servei de Política Lingüística vol superar la participació d'anys anteriors
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

La vuitena temporada del voluntariat lingüístic, organitzat pel Servei de Política Lingüística amb el suport del Centre de la Cultura Catalana, s'ha posat en marxa després de Meritxell amb la voluntat de mantenir o superar les xifres de participació d'edicions anteriors. Amb la distribució de pòsters i díptics informatius, el Servei ha engegat una campanya per captar ensenyants i aprenents que vulguin dedicar una hora a la setmana, durant deu setmanes, a conversar en català amb la seva parella lingüística.

Amb el lema ‘Fem servir la llengua. Parlem català', es pretén conscienciar els nouvinguts i els no catalanoparlants de la importància d'aprendre i utilitzar el català, i alhora convidar els catalanoparlants a implicar-se activament en aquest projecte d'integració lingüística. El voluntariat lingüístic no consisteix a fer classes, sinó a reforçar l'aprenentatge del català oral.

Aquesta temporada el Servei continuarà oferint activitats lúdiques i culturals gratuïtes per dinamitzar l'activitat. Precisament, Política Lingüística sortejarà deu entrades entre les persones que s'apuntin al voluntariat fins al 30 de setembre per assistir al concert que el grup català de pop-folk Manel oferirà el 6 d'octubre al Prat del Roure d'Escaldes-Engordany. A més, els voluntaris per la llengua poden disposar de dos entrades per veure la pel·lícula ‘El cavaller de l'antifaç', que es projecta als Cinemes Illa Carlemany. La pròxima estrena en català de què podran gaudir gratuïtament serà el film d'animació ‘Kerity' i la casa dels contes, a partir del dia 23 vinent.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT