PUBLICITAT

El Superior ratifica la pena a l'home que va gravar una relació sexual

C. G.
ANDORRA LA VELLA

El Tribunal Superior va ratificar ahir la pena de tres anys de presó condicional per a un home que va gravar la relació sexual que el seu cap mantenia amb la secretària. Aquesta darrera també havia estat processada dins aquest cas, però Corts va decidir absoldre-la en la sentència publicada el passat mes de maig.

L'home va recórrer al Superior la pena imposada al·legant que va ser «còmplice» de l'enregistrament d'imatges, cartes, missatges de mòbil i trucades telefòniques que van enviar a la dona del cap de l'empresa. Va assegurar que l'únic que volia era ajudar a la secretària (la que mantenia una relació amb el directiu), i que era ella la que estava al capdavant de tota aquesta operació. La sentència del Tribunal de Corts, però, assegurava que ell «es va enamorar i se sentia atret sexualment per la secretària». Aquesta feia cinc anys que mantenia una relació oculta amb el gerent.

Amb tot, el Superior va ratificar ahir els càrrecs imputats: delicte major de vulneració de la intimitat de terceres persones sense llur consentiment utilitzant un dispositiu de gravació d'imatges, delicte major continuat de lesions psíquiques que van requerir tractament mèdic posterior a la primera assistència, i finalment del delicte menor continuat de coaccions.

ROCAMBOLESC TRIANGLE AMORÓS / Els fets es remunten l'any 2006 i es van allargar dos anys. Segons va apuntar el Tribunal de Corts, l'home va «trametre una multitud de cartes i missatges sms des de targetes i números que havia adquirit a tal efecte, fent així mateix nombroses trucades telefòniques, tot sota la forma d'anònims» a la dona del seu cap. Fins i tot va comprar una càmera que va amagar al despatx del directiu, i després va enviar a la seva dona la gravació en DVD.

Com a conseqüència d'aquests fets la dona del gerent va haver de rebre tractament degut a un important trastorn depressiu.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT