PUBLICITAT

La capital aposta pel ciclisme a les activitats esportives d'aquest curs

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Vila, acompanyat dels responsables de l'Àrea d'activitats Esportives. Foto: ANA

Andorra la Vella va presentar ahir el programa d'activitats esportives del curs 2011-2012, que s'elabora en col·laboració amb els clubs de la parròquia. Aquest any compta amb una seixantena de propostes per a infants, joves, adults i gent gran. Com l'any passat, la previsió és que s'arribi a uns 2.000 inscrits, que són el nombre de places que s'ofereixen en total.

Les novetats d'aquest any són l'Escola de Ciclisme a l'aire lliure, l'Escola de Bicitrial, que es practicarà a l'envelat del Parc Central, les sortides de cicloturisme i el Krav-Maga, una nova modalitat de la Federació Andorrana de Karate. També per primer cop s'han inclòs al programa les sortides de cicloturisme que organitza l'Agrupació Ciclista Andorrana.

En total, són 28 activitats infantils, 26 per a joves i adults, i quatre activitats físiques i aquàtiques per a la gent gran.

El cònsol menor, Josep Vila, va assegurar a l'ANA que els preus de les activitats s'han mantingut, perquè en un moment de crisi econòmica els clubs tenen por a perdre practicants.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT