PUBLICITAT

El divendres se celebrarà un sopar medieval a Sant Julià

  • Un espectacle de pirotècnia i un campament d'armes, altres novetats
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Enric Naudi, ahir a la presentació. Foto: TONY LARA

La novena edició de la Vila Medieval de Sant Julià de Lòria incorpara com una de les novetats més destacades la celebració de d'un sopar medieval el divendres 23 a la nit, segons va informar l'ANA. La programació d'enguany també compta amb actuacions piromusicals, un campament de cavallers, granja d'animals i un castell inflable per al menuts, a més d'un torneig d'arquers i passejades amb ruc i dromedari. La Vila Medieval donarà el tret de sortida el proper divendres a les 18 hores, i tancarà les portes el diumenge a la nit amb un espectacle pirotècnic.

L'acte lauredià més multitudinari després de la festa major obre les seves portes aquest divendres i es desenvoluparà durant tot el cap de setmana. El sopar medieval se celebrarà a la vela del Prat Gran, en el qual es podrà gaudir de dansa tribal amb l'Esbart Lauredià, exhibició de lluita, música medieval en directe, actuacions d'un faquir, d'un mentalista, bufons i cavallers templers vinguts de Puig-Reig. Tot al preu de 35 euros.

El conseller de Turisme i Comerç del Comú de Sant Julià, Enric Naudi, va explicar també en roda de premsa tota la resta de novetats de la Vila Medieval. Hi haurà pirotècnia de gran format amb l'espectacle El Foc de Vulcà del grup Drakonia; un campament medieval on estarà ubicat tot l'armament dels cavallers i se'ls veurà a ells en els moments de descans; un torneig d'arquers; passejades amb rucs i dromedaris; i per als més petits un castell inflable i una granja d'animals.

La resta d'espectacles que es desenvolupen al llarg de tot el cap de setmana tenen en la Justa Medieval un dels grans atractius, que se celebra dissabte a les sis de la tarda. A l'igual que en l'edició passada, el torneig se celebrarà a la vela del Prat Gran, però caldrà treure abans una entrada al preu de 2 euros per als adults i d'1 euro per als infants. La recaptació estarà destinada a Càritas Parroquial.

Naudi també va informar que hi haurà un total de 105 parades pel carrer, de les quals 33 són del país i 72 de fora.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT