PUBLICITAT

Marc Casal acaba novè a la Copa del Món

  • Òscar Casal cau al setzè lloc i divuitè de Ferran Teixidó en la classificació final de l'Skyrunner 2011
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Finalment Andorra ha finalitzat la Copa del Món Skyrunner 2011amb tres corredors entre els vint primers. Era d'esperar. La incògnita estava en saber els resultats dels germans Casal, que en la cursa italiana de diumenge a Sentiero delle Grigne van viure situacions ben diferents.

Òscar, que havia estat tot l'any fregant la desena posició, es va quedar a zero en la prova que concedia un 20% més de punts que en la resta i va caure al setzè lloc, amb 182 punts. Si hagués acabat sisè –posició que ocupava quan va abandonar en perdre's i no haver-se registrat en un punt de control– hauria acabat ben entre els cinc millors del Món. Per contra Marc va fer tan bo el catorzè lloc que s'ha acabat colant en el top-ten: novè amb 202 punts.

Ferran Teixidó es va mantenir entre els vint primers per acabar 18è amb 174 punts i de la resta de l'equip de la FAM Joan Valls va ser 42è, Lluís Sanvicente 43è i Mingo Ruíz el 99è per finalitzar setens per equips.

Fins a dinou andorrans han entrat en la classificació skyrunner per participar en el trial de Canillo, el passat 26 de juny. Igual ha passat en noies amb Pilar Gutiérrez 65a i Pilar Quesada 75a.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT