PUBLICITAT

Els accidentats del Tobotronc desconeixen l'abast de les ferides

  • La nena de 10 anys i el jove de 23 no saben les seqüeles que els quedaran
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un grup d'escolars a l'atracció del Tobotronc. Foto: TONY LARA

un jove badaloní de 23 anys i una nena de 10 anys de Sant Cugat del Vallés es van fer serioses ferides al peu en accidents soferts en l'atracció del Tobotronc. Segons va informar la televisió pública catalana, després de les diverses intervencions quirúrgiques i rehabilitació, encara es desconeixen les possibles seqüeles físiques.

Fa gairebé un mes, Maria Mackay, una nena de 10 anys de Sant Cugat, va haver de ser atesa pels serveis mèdics dels bombers d'Andorra i traslladada amb helicòpter a l'Hospital de Meritxell, per una ferida que va patir al peu dret quan estava a l'atracció. Segons el que va explicar la família de la nena, en mig del trajecte, desprès d'un doble revolt, li va sortir el peu de la instal·lació, on va impactar repetidament. El peu va quedar seccionat, i, davant de la gravetat, la van portar a l'Hospital de la Vall d'Hebron on li van reconstruir amb una intervenció de 12 hores, refent tendons, ossos, vasos sanguinis, i fent-hi implants de pell. Mark Mackay, el pare de la nena, va dir que presentaria una demanda als jutjats del Principat per demanar que augmentin les mesures de seguretat.

Ricardo Masegosa, el Director del Camp de Neu de la Rabassa, va dir en declaracions a TV3 que «arrel d'aquest accident estem buscant altres mesures de seguretat que evitin que pugui tornar a succeir», i va remarcar que des de principis d'anys fins al setembre «portem 112.000 viatges, i hi ha hagut molt pocs incidents».

EL CAS DEL NOI/ Samuel Morales també va patir un accident al Tobotronc; el resultat va ser una fractura del dit gros del peu per cinc llocs i la pèrdua d'un 20% de massa òssia. Morales va explicar que el cinturó de seguretat li «va fallar en una de les corbes i el peu em va relliscar del lloc on estava recolzat i llavors jo, per inèrcia, vaig anar cap endavant, i el peu em va xocar contra algun objecte que no se què era». El badaloní ja va presentar la denúncia a la policia andorrana quan va tenir l'accident.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT