PUBLICITAT

El llibre blanc de l'energia, un projecte «de diàleg»

  • El director general de FEDA valora positivament el projecte de Govern
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Albert Moles i Ramon Cereza en la jornada organitzada per Gaia. Foto: ANA

El director general de FEDA, Albert Moles, va valorar molt positivament que el Govern vulgui tirar endavant el llibre blanc de l'energia i va destacar, en declaracions a l'ANA, que ha de ser un projecte «de diàleg i de consens», ja que les solucions per fer front als reptes energètics s'han de trobar «entre tots els agents implicats». Moles va indicar que és necessari fer aquesta reflexió perquè el model energètic actual presenta diversos problemes, i que cal trobar el millor per al país entre tots.

El director de FEDA va dir que des de la parapública es comprometen a aportar tots els coneixements i els treballs que han anat fent i estan fent a nivell d'energia, perquè es pugui trobar la millor solució pel país, que hauria de ser una «solució de consens, implicant els agents relacionats amb l'energia però també amb els carburants, la construcció o mobilitat». Els problemes d'encariment de l'energia portaran a una pèrdua de competitivitat de FEDA: «ara tenim tarifes competitives en relació amb Espanya i França i amb el nou model les hem de mantenir o millorar», va assegurar el director de la parapública.

De la mateixa manera es va expressat el director de Desenvolupament Estratègic de la parapública, Ramon Cereza, que considera que per elaborar el llibre blanc de l'energia cal que s'involucri tota la societat. Cereza diu que el difícil és definir «qui i com s'ha de fer».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT