PUBLICITAT

L'Acoda espera avui solucions per part del cap del Govern

  • Els constructors diuen que si no es frena la davallada es destruirà el teixit empresarial
P. G.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Víctor Filloy, gerent de l'Acoda. Foto: TONY LARA

Després dels indicadors econòmics presentats per la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis (CCIS) la setmana passada i de les possibles solucions per reactivar l'economia del país que passen per una millora de la competitivitat, contenció de despesa pública i i obertura econòmica els constructors esperen una solució més determinant i concreta de cara al sector que en cinc anys ha perdut més de 2.000 espectadors. Per aquest motiu, el gerent de l'Associació de Contractistes d'obres, Víctor Filloy va explicar que des del col·lectiu esperen que el cap del Govern, en el discurs televisiu que s'emet avui a Andorra Televisió, esmenti «alguna mesura concreta que freni la davallada que està patint la construcció».

Segons Filloy les mesures proposades per la CCIS no presenten cap solució concreta a la necessària i urgent ajuda que necessita laconstrucció. De fet Filloy va explicar que les perspectives per l'any vinent segons la previsió de manca d'inversió d'obra pública són pessimistes, per tant des d'Acoda consideren que es corre el risc de la destrucció del teixit empresarial. «Si no es frena la davallada que està sofrint la construcció aniran destruint-se cada cop més i més empreses fins que el teixit empresarial es trenqui», va dir Filloy.

El representant dels constructors va explicar que aquest perill pot comportar que en anys posteriors quan es torni a reprendre l'activitat «s'hagi d'anar fora a buscar altres empreses per començar a engegar una altra època ja que el teixit empresarial estarà destruït», va explicar Filloy.

És per això que l'esperança està posada en les expectants paraules de Martí d'aquesta nit, perquè posi un poc de llum en el túnel fosc que en els darrers anys s'han introduït no només el sector de la construcció, sinó d'altres econòmics del país.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT