PUBLICITAT

Postres de polític

  • La proximitat de les eleccions comunals va marcar l'àpat, i a la taula d'autoritats es respirava complicitat entre cònsols i altres representants
E. O. G.
ORDINO

Periodic
L'Ordino Studios ple, ahir, amb els prop de 400 comensals de la Mostra Gastronòmica. Foto: ÀLEX LARA

Pocs minuts abans que el campanar donés la una del migdia es van obrir les portes de l'Ordino Studios, i la sala es va anar omplint. Els assistents van poder tastar les propostes de 17 xefs, que anaven des de la coca de recapte al pollastre a l'estil Pequin, passant per canelons de ceps amb truita de riu i el sushi. No hi va faltar ni el pa ni un bon vi, ni tampoc els dolços i els formatges per acabar, ni el cafè i la copa final. Tampoc un homenatge als impulsors de la Mostra Gastronòmica, Josep Maria Riba Coma i Joan Berenguer l'any 1992.

La proximitat de les eleccions comunals va marcar l'àpat des de l'inici, i va ser el tema de conversa de la sobretaula. A la taula d'autoritats, la complicitat entre cònsols i representants de diferents parròquies era evident. Alguns no hi tornaran, d'altres optaran a la reelecció, com és el cas de Ventura Espot i Consol Naudi a Ordino. Espot va voler esvair dubtes i va assegurar que la candidatura d'Acció Comunal d'Ordino (ACO) d'alguna manera estarà vinculada a Demòcrates per Andorra (DA). De la mateixa manera, va comentar que algunes persones repetiran candidatura, però que la llista també inclourà cares noves.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT