PUBLICITAT

Sanza s'imposa a Fiz i guanya la Cursa Popular AnyósPark

  • El corredor del CAVA es proclama també campió d'Andorra en els 10 km
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Pocs segons després del tret de sortida a la Popular AnyóPark disputada ahir al matí a la Massana. Foto: ÀLEX LARA

Marcos Sanza va fer una carrera espectacular per arribar primer en solitari a la meta en la segona edició de la Cursa Popular AnyósPark que es va disputar ahir a la Massana. La victòria del corredor del Club Atletisme Valls d'Andorra (CAVA) té un mèrit doble i fins i tot triple, ja que tenia dos rivals d'entitat com el ja veterà Martín Fiz o el seu company d'equip Toni Bernadó, que a Liechtenstein l'havia escombrat de la pista en els 10.000 per enfundar-se l'or. Ahir Sanza va fer 31min 31s que el proclamen també campió d'Andorra en aquesta distància, Fiz 32min 56s i Bernadó 33min 10s.

En noies la primera va ser Camile Riviere, que es a imposar en l'esprint a Imma Parrilla i tercera va ser Sandra Olivé.

Pel que fa a la cursa de 4 quilòmetres en la categoria masculina va guanyar Jordi Villalba per davant de Xavi Cornella i Nicolas Briel, mentre que en noies es va imposar Esther Guitart, segona va ser Jessica Reynoso i tercera Judith Mora.

La Popular AnyósPark és una carrera de caràcter solidari els beneficis de la qual aniran destinats a Creu Roja i Caritas. Malgrat l'amenaça de pluja –que no va aparèixer– es van acabar donant cita més de 300 participants, entre ells els Bombers d'Andorra, que van córrer amb l'equip d'intervenció.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT