PUBLICITAT

La Policia forma 205 agents de circulació en matèria de seguretat

  • Aquest pla té l'objectiu de millorar la coordinació entre els dos cossos
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Agents de circulació atenen als policies en una sessió formativa. Foto: ÀLEX LARA

El dilluns passat van començar les sessions formatives de la Policia amb els membres dels diferents Serveis de Circulació comunals del Principat. La formació que durarà fins el 2 d'cotubre la duran a terme membres de l'Àrea de Seguretat Pública i Proximitat Ciutadana i de l'Àrea Tècnica del Cos de Policia. Aquestes formacions són part dels acords signats en els Plans parroquials d'atenció ciutadana, prevenció i seguretat entre els diferents Comuns i el Cos de Policia, i la realitzaran 205 agents de les diferents corporacions Comunals.

Aquest pla, té com objectiu unir esforços per respondre de forma coordinada a les demandes i necessitats dels seus ciutadans en matèria de seguretat i atenció ciutadana. Un pilar fonamental d'aquest pla és la coordinació entre aquestes dues institucions per fixar objectius comuns, orientats sempre a la millora dels resultats i la percepció dels ciutadans en l'àmbit de l'atenció ciutadana, la prevenció i la seguretat.

Un dels àmbits d'actuació conjunts és en la circulació viària, amb la intervenció sobre els accidents, l'altre és l'atenció ciutadana, en accions d'atenció i mediació, com actes vandàlics o absentisme escolar. Els plans preveuen la possibilitat de realitzar serveis conjunts en aquests àmbits.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT