PUBLICITAT

Tres seminaris i un curs en psicopatologies

  • La nova assignatura es realitzarà del mes d'octubre al mes de febrer
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
La presentació del curs de psicopatologies de la UdA. Foto: UDA

Coincidint amb la conferència El patiment mental: Què és? Com es manifesta? D'on ve? Com el tractem?, a càrrec del psicòleg Antoni Talarn, el passat divendres, es va presentar a la Universitat d'Andorra (UdA) el nou Curs d'actualització en psicopatologies, que organitzen la Universitat d'Andorra i el Col·legi de psicòlegs d'Andorra amb la col·laboració del Govern d'Andorra. També s'han previst tres seminaris per tractar patologies específiques com les psicopatologies modernes infantils i juvenils i les psicopatologies modernes en adults.

El nou curs és una formació amb una càrrega de tres crèdits europeus que es realitzarà de l'octubre del 2011 al febrer del 2012. Va dirigida a psicòlegs, metges, psiquiatres, infermeres, logopedes, psicopedagogs, mestres, educadors, treballadors socials i altres professionals de l'àmbit sanitari, social i educatiu interessats a ampliar els seus coneixements en l'àmbit de la salut mental.

El curs té com a objectiu principal actualitzar els coneixements més actuals de la psicopatologia clínica. Els participants obtindran una visió crítica, moderna i integradora de diverses formes de patiment mental que existeixen a la societat.

La nova formació es desenvolupa com a continuïtat de l'anterior Curs d'actualització en avaluacions i tractaments psicològics, i el conjunt dels dos cursos constitueix el Postgrau en psicopatologia clínica.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT