PUBLICITAT

UL busca una candidatura de continuïtat que convenci a DA

  • L'estat actual dels projectes lauredians serà el punt de partida del programa
E. O. G.
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Unió Laurediana (UL), com d'altres formacions, ha començat a preparar les eleccions comunals previstes per al proper 4 de desembre. La voluntat és de trobar una candidatura de continuïtat, segons van informar les fonts consultades, i que convingui a Demòcrates per Andorra (DA).

En una reunió el passat dimecres es va demanar als actuals membres del Comú la seva implicació per veure en quin punt es troben els projectes defensats durant l'anterior campanya. En especial el vial de Sant Julià, el projecte d'ampliació del campus universitari i Naturlàndia.Aquest serà el punt de partida per elaborar el programa i anar veient els possibles candidats, no només per encapçalar la llista. Malgrat tot, el programa electoral serà «obert», van assegurar des d'UL.

Malgrat haver-se posat mans a l'obra, encara no es volen posar noms damunt la taula perquè «hem de ser prudents i buscar noms que convinguin a tots», ja que «UL no deixarà de presentar-se», però tampoc s'entendria que la seva fos una candidatura en solitari, quan les representants al Consell General de la formació laurediana estan integrades al grup parlamentari de Demòcrates per Andorra. En aquest sentit, les fonts consultades van assegurar que s'estan mantenint contactes entre les dues formacions i que es posarà «tota la voluntat» perquè la candidatura «interessi».

Però el pacte formal entre UL i DA haurà d'esperar a després del dia 29 d'aquest mes, data en la què està previst que DA celebri en congrés constituent, en el què es validarà ja una executiva.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT