PUBLICITAT

Viatge de 200 quilos de cargols

  • El cargol i la cervesa són protagonistes avui i demà del cap de setmana gastronòmic
P. G.
ENCAMP

Periodic
Dolors Arderiu, regidora de Lleida, Miquel Alís i Xavier Pérez, ahir. Foto: EL PERIÒDIC

Dos hores de viatge. Membres de diverses colles de l'Aplec del Caragol de Lleida i 200 quilos de cargols han viatjat fins Encamp per presentar la festa lleidatana gastronòmica per excel·lència. Lleida està prop i ara vol estar-ho més. Tal vegada la presentació de l'aplec que es va celebrar ahir al Complex Esportiu d'Encamp, amb la presència de les autoritats comunals, empresaris i representants del món cultural i social d'Andorra i Lleida, sigui l'inici d'una llarga convivència. Al menys així es desprén dels parlaments que van fer ahir la regidora de Participació Ciutadana de Lleida, Dolors Arderiu, del president de la Federació de Colles de l'Aplec del Caragol de Lleida (Fecoll), Xavier Pérez i del mateix cònsol encampadà, Miquel Alís.

Amb aquesta presentació es dona el tret de sortida al cap de setmana gastronòmic d'Encamp que avui comptarà de migdia amb una caragolada popular, una cursa de caragols al matí i la desfilada de comparses de moros i cristians de Lleida.

La cervesa acompanya el caragol en els papers protagonistes amb la mostra de cerveses i el show de mestres cervesers, avui a la tarda.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT