PUBLICITAT

Fiona Pallarès agafa el relleu d'Armengol al Mundial

R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Fiona Pallarès. Foto: EL PERIÒDIC

Sis anys després, una altra andorrana representarà el Principat a uns Campionats del Món de gimnàstica rítmica. El relleu de Jasmina Armengol l'agafa ara Fiona Pallarès, que ha estat preparant aquesta cita que es disputa des de dilluns a Montpellier amb totes les seves ganes.

Pallarès ja és a Montpellier, on ahir va realitzar una doble sessió d'entrenaments –matí i tarda–, amb música i coreografia inclosa, amb tot, i va agafar el tempo del que significa una cita internacional d'aquest caliu. «Aquí hi ha molt nivell, però el que faré serà donar el màxim del que tinc per representar el país», va assegurar ahir Pallarès, que considera el fet d'estar a uns Mundials «una oportunitat que no puc desaprofitar». «El que vull és agradar al públic i als jutges, i fer-ho el millor possible», hi va afegir. La gimnasta andorrana competirà en pilota, cèrcol, maces i cinta.

El calendari de Pallarès està farcit de competició de dilluns a dijous vinent. Si ahir va entrenar, avui farà el mateix i tornarà a polir detalls demà. L'andorrana estarà acompanyada a Montpellier per la seva entrenadora, Sofia Cortesao, que avui arribarà a la ciutat francesa per seguir les evolucions de la seva alumna.

Pallarès, que agafa el relleu de Jasmina Armengol des que aquesta va competir a uns Mundials al 2005, debutarà dilluns a les 17.45 hores amb l'exercici de pilota. Dimarts serà el torn per al cèrcol, mentre que dimecres tindrà la cinta i dijous tancarà la seva participació amb les maces. «El que millor porto és el cèrcol i les maces», va dir ahir una il·lusionada Pallarès que té el món de la gimnàstica andorrana pendent d'ella.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT