PUBLICITAT

El debut de l'Andorra a casa i la Supercopa de futbol sala

  • L'esport andorrà es multiplica amb tennis, pitch&putt, BTT, triatló, i la Copa del Món de curses de muntanya
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El Madriu lluita contra l'Encamp avui per la Supercopa de futbol sala. Foto: EL PERIÒDIC

No hi ha temps per tot, així que s'ha d'elegir, perquè l'agenda esportiva al Principat és molt ampla, tant com la que s'espera a fora de les fronteres del país. A casa, futbol, futbol sala, tennis, pitch&putt, els 10km d'Anyós i bicicleta de muntanya; lluny d'aquí, a Vigo el Campionat d'Espanya de triatló, i a Lecco (Itàlia), l'última prova de la Copa del Món de curses de muntanya, amb Lluís Sanvicente, Ferran Teixidó, Óscar Casal i Marc Casal.

La primera cita important del cap de setmana a nivell d'esports d'equip és la del FC Andorra, que disputa el segon partit de la Lliga al grup 5 de la Segona Catalana i ho fa a casa seva, a Aixovall, a partir de les 16.00. El rival d'avui és un d'aquells que té les de perdre, però mai se sap què pot passar en el futbol, així que Richard Imbernón no vol confiances. El Mangraners és el cuer de la categoria perquè en la primera jornada va encaixar un 0-5 a casa que el va enfonsar a la taula. Això, però, tampoc no vol dir gran cosa, perquè un partit no marca el nivell d'un equip durant una temporada. D'aquesta manera, els tres punts d'Aixovall seran treballats o no seran, així que la nevera laurediana haurà de bullir per animar els tricolors.

El primer títol de la temporada es disputa al Poliesportiu a partir de les 17.00. El Madriu i l'Encamp, campions de Copa i Lliga, es disputen una Supercopa que la temporada passada va caure en les mans d'un Madriu que en els últims temps ha vist com els encampadans els guanyen terreny. Màxima igualtat.

El pitch&putt andorrà té avui i demà una prova de foc amb la primera edició de l'Open Internacional. D'aquesta organització a un Europeu va un pas, però ha de sortir bé.

Escaldes-Engordany acull avui i demà la Copa Transpirineus en la que Andorra estarà representada per deu tennistes. També el Serradells acollirà partits.

El circuit d'Engolasters de BTT tanca avui amb la quarta prova el Campionat d'Andorra de ciclisme en BTT. Les inscripcions es poden fer avui de 10.00 a 11.00 abans de la competició. També és la Copa d'Andorra de la modalitat, oberta a totes les categories i edats.

Des de les 15.00 quatre triatletes del Club Serradells –Pere Marquina, Jordi Cerro, Eloi Fort i Éric Sallés– disputen el Campionat d'Espanya de triatló olímpic (1.500m de natació, 40km de ciclisme i 10km de córrer). La cita és a Vigo, primer a la platja del Samil, després per un terreny trenca-cames i un circuit final de cursa a peu per definir guanyadors.

Diumenge comença la Lliga Nacional de futbol, es disputa la Cursa d'Anyós de 10km i la FAM està representada a la Copa del Món de curses de muntanya amb quatre atletes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT