PUBLICITAT

El River obre foc contra un Bilbao que aspira a tot a l'ACB

  • El conjunt basc és de pretemporada a Encamp i treballa amb l'objectiu de rendir a l'Eurolliga
R. M. S.
ENCAMP

Periodic
Mumbrú, Raül López i Grimau, ahir abans de la roda de premsa Foto: TONY LARA

Primera cita per al BC River Andorra en un amistós avui a porta tancada contra el Bilbao Basket (18.30, Poliesportiu d'Andorra), un equip que aspira a tot en la pròxima Lliga ACB, on va ser finalista la temporada passada, i que espera així mateix tenir un bon rendiment en el premi gros que suposa disputar l'Eurolliga. Fotis Katsikaris, el seu entrenador, assumeix el repte, segons va afirmar ahir en roda de premsa a Encamp, on l'equip basc està de pretemporada fins demà divendres.

El River fa una setmana que és d'entrenaments i ja té avui un primer contacte amb un partit més o menys seriós. Evidentment, l'estat físic dels dos conjunts no serà l'ideal, però per això mateix es fan aquests amistosos, per agafar rodatge. És el que busca el conjunt que dirigeix Joan Peñarroya al Principat,però també el basc que entrena Katsikaris, on aquesta temporada s'aspira a tot amb noms com Johs Fisher, Raül López, Àlex Mumbrú i l'exbarcelonista Roger Grimau, que amb aquesta compleix amb quatre pretemporades a Encamp, tot i que les tres anteriors vestit de blaugrana. El Bilbao és la segona pretemporada consecutiva que fa a la parròquia encampadana.

PARTIT DE «CONDICIÓ FÍSICA» / Katsikaris va analitzar ahir el matx d'aquesta tarda contra el River com un duel de «condició física», i «no tant de posar en pràctica cap treball tàctic». Tots dos equips estan en un punt de preparació inicial, amb sessions en què es tracta més bé la qüestió del condicionament físic que no pas d'un rendiment de meitat de campanya. El Bilbao té com a primer objectiu la Supercopa, competició on Katsikaris creu que el seu equip arribarà «al 70 o 80 per cent».

Per la seva part, Roger Grimau va parlar d'ambició: «Vull guanyar sempre, al Barça o a on sigui», i hi va afegir que per ell jugar al Palau serà especial: «És el meu santuari i el tindré sempre al cor».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT