PUBLICITAT

Escoda i Lozano són partidàries de no presentar-se a les comunals

  • Els Verds prendran la decisió aquesta nit
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA


14092011_lozano
Escoda i Lozano, a l'última campanya electoral. Foto: ÀLEX LARA
La presidenta dels Verds d'Andorra, Antònia Escoda, i la que ha estat la candidata en les darreres eleccions legislatives, Isabel Lozano, no són partidàries que el partit es presenti a les properes eleccions comunals del 4 de desembre. La decisió final, però, es prendrà aquest dimecres a la nit en la reunió programada per parlar d'aquesta qüestió, ja que tal com afirma Escoda, "ho hem de decidir entre tots".
La presidenta dels Verds, Antonia Escoda, ha reconegut en declaracions a l'ANA que, per ara, no es veu amb ganes de presentar-se a les eleccions comunals. Opina que al partit hi ha "molt desgast a nivell humà" i que potser els valdria més la pena "fer-nos grans per la base".

Tot i així, Escoda creu que potser en aquestes comunals tindrien opcions de treure millors resultats "pels desencantats del Partit Socialdemòcrata", però recorda que la llei electoral a les comunals els dóna molt poques opcions de quedar representats.

D'altra banda, Isabel Lozano ha dit al programa Ara i Aquí de RNA que coincideix amb Escoda en pensar que no es presentaran, i serà aquest dimecres a la nit quan ho decidiran, en la reunió amb la resta de membres del partit. "Perquè, per sort, aquí decidim entre tots", diu Escoda, que afegeix que si la resta de membres es veuen amb força per encarar les eleccions i s'hi volen presentar, els hi donaran suport i ho tiraran endavant. Respecte a les opcions de presentar-se conjuntament amb algun altre partit, Escoda tampoc no ho descarta.

D'altra banda, la presidenta dels Verds afirma que es presentin o no, durant la campanya electoral diran la seva, reivindicaran el canvi de la llei electoral que no els afavoreix, i demanaran als partits que facin propostes coherents amb el que necessita el país. Amb això es refereix a que no es facin programes parroquials que parlin de les peculiaritats de cada lloc sinó que es treballi conjuntament per a la millora de tot el país.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT