PUBLICITAT

Suñé marca l'any vinent per renovar el sistema educatiu

  • La ministra d'Educació adverteix de la necessària optimització de recursos
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Rosa Suñé i Antonio Zabala al Centre de Congressos, ahir Foto: ANA

El Centre de Congressos d'Andorra la Vella va acollir ahir al vespre l'acte inaugural del curs escolar 2011-2012. La ministra d'Educació, Roser Suñé,es va adreçar als docents per parlar de la importància de l'educació i del treball en equip. La ministra d'Educació va explicar que durant aquest curs, i més en concret l'any vinent, es treballarà en la reforma del sistema educatiu i en una otpimització dels recursos. A més en l'acte va participar el director de l'Institut de Recursos i Investigació per a la Formació de Barcelona, Antonio Zabala, que va oferir una conferència sobre La pràctica educativa en un currículum per competències.

Pel que fa a aquest curs escolar que va començar el passat dia 9 de setembre, Suñé va explicar que es treballarà en el pla de renovació i millora del sistema educatiu que es vol començar a aplicar l'any vinent. A més va afirmar que serà un any de reflexió en l'optimització dels recursos, i que s'avançarà en el conveni educatiu amb França. En aquest sentit va avançat que la primera reunió amb la comissió mixta tindrà lloc a l'octubre.

La ministra d'Educació va voler dirigir als docents del Principat un missatge de col·laboració i treball en equip. Suñé va manifestar la seva satisfacció per poder adreçar-se als mestres que desenvolupen la mateixa tasca que ella va triar fa anys, i els va expressar la voluntat de treballar conjuntament.

L'acte inaugural va comptar amb la conferència del director de l'Institut de Recursos i Investigació per a la Formació de Barcelona, Antonio Zabala, que va parlar de La pràctica educativa en un currículum per competències. L'eix central de la seva conferència va ser que la funció bàsica de l'educador «és millorar la seva pràctica».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT