PUBLICITAT

Vallnord incrementa en un 8% la facturació de l'estiu

  • El Bike Park ha augmentat d'agost a setembre el 15% els seus usuaris
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Vallnord va tancar aquest diumenge passat la temporada d'estiu 2011 incrementant el 8% la facturació en relació amb l'estiu de l'any passat. Segons han informat des del domini, l'augment s'ha assolit gràcies a la remuntada dels mesos d'agost i setembre, i a l'augment de gairebé el 15% dels usuaris del Vallnord Bike Park. L'estació també ha informat que la temporada d'hivern s'iniciarà el proper 26 de novembre.

Si el mes de juliol s'havia tancat amb unes xifres similars a les de l'any anterior tot i la meteorologia poc favorable, el bon temps dels mesos d'agost i setembre ha estat clau per assolir l'augment del 8% en la facturació. En aquest sentit, el bon temps ha beneficiat també el sector Arcalís, que ha acabat l'estiu seguint la línia de l'any anterior.

Aquest estiu, el Vallnord Bike Park ha incrementant el 15 % el nombre d'usuaris i ha registrat la màxima afluència durant el mes d'agost i la primera quinzena de setembre. Aquest augment ha estat marcat per les inversions continuades que s'hi dediquen i les promocions que es posen en marxa per a aquesta mena de públic.

D'altra banda, i pel que fa a les activitats del Vallnord Mountain Park, s'ha detectat un increment considerable gràcies a la diversitat de l'oferta que aporten les noves activitats, com ara el kàrting, el laser combat o les excursions amb vehicles de motor.

Tot i que la temporada d'estiu es doni per tancada, el Vallnord Bike Park romandrà obert els dos propers caps de setmana de setembre, i també estaran en funcionament les excursions amb vehicles de motor, el kàrting, el laser combat i les passejades en poni. Vallnord continua així la seva oferta d'oci i esportiva per aquest mes donades també les bones condicions meteorològiques.

D'altra banda, la temporada d'hivern es preveu que comenci el proper 26 de novembre, sempre que les condicions de neu ho permetin. Si no es pot avançar la temporada, el pont de la Puríssima hi donarà el tret de sortida a la temporada d'esquí a les pistes de Vallnord.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT