PUBLICITAT

Ampli ventall d'activitats en aquest curs a Escaldes

  • El centre esportiu lauredià ofereix als pares exercici mentre esperen els fills
EL PERIÒDIC
ESCALDES / SANT JULIÀ

Periodic
Els consellers escaldencs fullegen, ahir, la guia d'activitats Foto: COMÚ D?ESCALDES

El Comú d'Escaldes-Engordany ha editat una nova guia d'activitats per aquest curs 2011-2012. Aquesta recull propostes de lleure tant en l'àmbit cultural com en l'esportiu, i dirigides a tots els segments d'edat. L'objectiu és «descobrir, aprendre i compartir bones experiències», segons van assenyalar des de la corporació. Per la seva banda, el centre esportiu de Sant Julià de Lòria organitzarà unes jornades de portes obertes per donar a conèixer les seves activitats, que presenten com a principal novetat el programa Espera activa, dirigit a pares i mares que s'esperen que els seus fills acabin les activitats esportives. Es tracta d'un paquet en el que s'ofereix a aquests pares i mares «que puguin fer activitat física de forma intensa durant una mitja hora», va explicar Òscar Balcells, subdirector de Sasectur.

Entre les novetats que presenta el departament de Cultura del Comú escaldenc hi ha les activitats de step coreografiat i el cardiojazz, així com els tallers de cuina. També s'ofereixen tallers d'iniciació a la vitrofusió i el termoformat. Però més enllà, al llarg de tota la temporada es podrà practicar l'aeròbic, seguir cursos d'arts plàstiques, balls de saló, participar a la coral parroquial, tallers de dansa en línia, ioga, txi-kung, dansa moderna o teatre. De la mateixa manera que el curs passat, es reprendran els Dissabtes d'Art al Centre d'Art d'Escaldes-Engordany i les xerrades Per amor a l'art a la biblioteca Fundació Ràdium.

A nivell més esportiu, per als infants a partir de sis anys, hi ha les escoles de natació, futbol, tennis o escalada. Més en general, el Comú ofereix les seves instal·lacions per practicar diverses disciplines esportives.

Per als estudiants, Escaldes obrirà la sala d'estudi nocturna estarà oberta cada dilluns i dimecres de les 20 a les 24 hores tot el curs, i en època d'exàmens ho farà tots els dies menys diumenge. Els infants, al Centre Social i Recreatiu de Fiter i Rossell, podran gaudir de jocs de taula, connexió a internet i altres. A més, l'Espai d'Atenció als Pares tornarà a atendre les demandes d'assessorament i orientació. La llar de jubilats també reprendrà les activitats habituals.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT