PUBLICITAT

Ferrer prepara una candidatura independent per a les eleccions

  • La cònsol supedita el possible acord amb DA al contingut del programa electoral
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Rosa Ferrer a la plaça del Poble d'Andorra la Vella. Foto: ÀLEX LARA

La cònsol major d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer, va explicar ahir que està treballant per presentar una candidatura a les eleccions comunals del proper 4 de desembre i que encara és aviat per parlar si es podrà arribar a un acord amb Demòcrates per Andorra (DA) per fer una llista conjunta. Així ho va manifestar en una entrevista realitzada a Ràdio Nacional d'Andorra, on va remarcar que aquesta candidatura en la que està treballant «té una vocació d'anar més lluny, la voluntat és crear un partit polític progressista».

Pel que fa al possible acord de sigles que pot haver-hi amb DA, Ferrer va explicar que no ho descarta però que tot dependrà del programa electoral «perquè m'estimo més quedar-me a casa que fer un programa irrealitzable o que no te'l creguis». La mandatària comunal va fer ahir aquestes declaracions en una entrevista al programa Ara i aquí de RNA.

Ferrer va explicar que des de finals de juliol està treballant amb un grup de gent per elaborar un programa electoral de cara a la cita electoral del 4 de desembre. Les trobades són setmanals i hi participen persones independents i companys que com ella han marxat del Partit Socialdemòcrata, que li donen suport per encapçalar una candidatura independent. La cònsol va destacar que també hi ha exmilitants d'altres parròquies perquè l'objectiu a mig termini és crear un partit polític progressista. Així ho va avançar Ferrer, qui va explicar que després de la data del 4-D és quan es plantejarà formalment la creació d'aquest partit.

Pel que fa a una hipotètica llista conjunta amb DA, Ferrer va manifestar que ara per ara no hi ha res sobre la taula. La cònsol major de la capital va manifestar que al respecte encara no hi ha res tancat i que no descarta que pugui ser factible, tot i que ho supedita al contingut del programa electoral, perquè «hem de ser realistes». En aquest sentit, va afegir que els quatre pròxims anys «seran molt durs per als comuns».

Tenint en compte que les llistes electorals s'han de presentar abans del 14 d'octubre, la cònsol major de la capital va indicar que en dues setmanes se sabrà quina decisió ha pres.

Ferrer va fer efectiva la seva baixa del PS a principis del mes de juliol passat, juntament amb altres militants dels comitès d'Andorra la Vella, Escaldes-Engordany i Encamp. Tot i això, Ferrer sempre s'ha mantingut ferma en acabar el mandat al front del Comú d'Andorra la Vella per «responsabilitat» política.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT