PUBLICITAT

L'Andorra se situa 16è després de la primera jornada

R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Imbernón dóna instruccions durant un partit Foto: ÀLEX LARA

El FC Andorra no ha començat amb bon peu la temporada. Diumenge va caure derrotat per 2-0 al camp del Balàfia, en un partit que no va tenir l'àrbitre encertat i que va condemnar el conjunt andorrà amb les seves decisions. Sigui com sigui, després de la primera jornada la classificació situa l'Andorra 16è. El cuer és el Mangraners, que va rebre un 0-5 a casa seva contra la Seu d'Urgell. Precisament el Mangraners serà el pròxim rival dels andorrans, dissabte vinent a Aixovall a les 16.00.

El grup 5 de Segona Catalana està dominat després de disputar-se la primera jornada per l'equip de la Seu d'Urgell, que amb els cinc gols que va marcar a casa del Mangraners ha aconseguit el millor inici. Empatats amb tres punts estan, a més, el Borges Blanques, Linyola, Balàfia –botxí de l'Andorra– Organyà, Agramunt i Solsona. Per trobar l'Andorra un ha d'anar a la part baixa, on ocupa la 16a posició.

No és aquesta, però, la situació natural de l'equip que entrena Richard Imbernón, que analitza la situació com una ensopegada inesperada però sense drames. El ben cert és que el conjunt andorrà està cridat a estar en la lluita per les posicions capdavanteres, i dissabte vinent té una bona oportunitat per refer-se a Aixovall contra el cuer, el Mangraners. A més, cal destacar que s'ha arribat a aquesta situació després d'un partit en què si bé l'Andorra no va marcar –hi va haver una ocasió d'or de Mejías enviant la pilota al lateral de la porteria rival, i una altra de Toscano al travesser, però poca cosa més–, el Balàfia es va aprofitar del joc brut per derrotar els tricolors. Primer ho va fer amb un gol amb la mà en una acció que l'àrbitre no va veure, i després els catalans van marcar el segon després de cometre falta sobre Marc Pujol, que el col·legiat tampoc no va assenyalar. El que hi ha ara al davant, però, és l'obligació de passar pàgina i recuperar terreny.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT