PUBLICITAT

La selecció es prepara amb doble amistós contra Romania

  • De la Rosa assegura que la fórmula serà la mateixa: «Provar amb joves de cara al futur»
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Jonathan cobreix un rival, durant un matx amb la selecció nacional Foto: TONY LARA

Avui hi ha partit internacional al Prat Gran d'Escaldes-Engordany. Serà a les 20.30 en un matx amistós contra Romania. Aquest duel es repetirà demà, en el que seran dos dies –avui i demà– d'intensitat i preparació de cara a la disputa a partir del 20 d'octubre de la fase prèvia europea de classificació per al Mundial. Andorra s'hi trobarà amb Bulgària –amfitrió–, Noruega i Grècia.

El seleccionador Xavier De la Rosa aposta una vegada més per la continuïtat al treball que du a terme des de fa un any, en què la seva visió de futur li fa cridar a joves jugadors, «amb el risc que ens donin una pallissa», segons el tècnic, però en una situació calculada que el que busca és que els joves valors andorrans estiguin a l'alçada quan se'ls hi presenti una situació com aquesta de partit internacional. «No vaig a canviar la manera de treballar perquè el que busquem és precisament créixer, ens donaran pallisses, però el que volem és que aquests jugadors, d'aquí a dos anys, se sàpiguen les tàctiques de memòria i sàpiguen el que han de fer en cada moment del partit».

LA LLISTA DE DE LA ROSA / De fet, la llista de jugadors convocats per als dos partits contra Romania està plena de joventut. Destaquen David Férriz, Edgar Sánchez, Miguel Da Silva, Omar Debboun o Marc Oferil, jugadors que ja han passat per la sub-21 on han destacat, segons el criteri del tècnic Xavier De la Rosa.

A més d'aquests, a la doble cita amb Romania també hi seran Aitor Rubio, Cabinho, Jonathan, Barbosa, Pere Cruz, Ruben Boix, Jorge Dias i Marçal Raventós.

AL DAVANT, LA ROMANIA DE SOTY I EMIL / El rival d'aquest vespre i de demà serà una Romania que és per a De la Rosa un exemple del que ell vol fer amb Andorra. «Són un equip que abans afrontava els partits amb un ‘a veure què fem', i que ara va a disputar-los i a classificar-se, amb Sito en la banqueta i amb la majoria de jugadors jugant fora del seu país». Entre ells, els dos homes que té aquesta temporada l'Hotels Plaza Andorra a Segona Divisió, Soty i Emil.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT