PUBLICITAT

Un particular paga la millora d'un tram del Passeig del Riu

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El Comú d'Andorra la Vella va informar ahir que el marge dret del tram del Passeig del Riu que va del pont del Lycée al pont de Prat Salit romandrà tancat del 13 de setembre a l'11 de novembre per renovar el paviment de la zona.

La intenció de la corporació local és posar-hi un paviment que millori la qualitat d'utilització dels usuaris i en faci més còmode l'ús per a les persones amb cadires de rodes i cotxets. Es podrà tirar endavant gràcies a la proposta d'un particular que ofereix el material i es fa càrrec del cost de la col·locació.

El tram a pavimentar té una llargada de 1.150 metres i una superfície total de 3.000 metres quadrats. El material amb què es pavimentarà es cautxú procedent del reciclatge de pneumàtics, que se sol usar per a les pistes d'atletisme.

Des del Comú d'Andorra la Vella van informar en un comunicat que la voluntat de pavimentar aquesta zona «molt concorreguda per esportistes i per caminants» ja existia, i que per això s'ha acceptat la proposta d'un particular que cedeix gratuïtament el material i es fa càrrec del cost de la seva col·locació.

MOBILIARI URBÀ / Així el Servei d'Obres de la Conselleria de Serveis Públics i Urbanisme hi col·laborarà, i el Comú també haurà d'assumir la tasca d'enretirar i reinstal·lar el mobiliari urbà fixat al sòl, i el subministrament del corrent elèctric.

Es preveu que les obres de remodelació durin 60 dies, i per tant el marge dret del Passeig del Riu, des del pont del Lycée fins al pont de Prat Salit romandrà tancat des del 13 de setembre fins a l'11 de novembre.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT