PUBLICITAT

Canillo vol atreure els xinesos a la parròquia

  • La ciutat de Zhangjiajie farà canvis en els cartells per donar a conèixer els àmbits que més interessen
EL PERIÒDIC
CANILLO

El cònsol de Canillo, Enric Casadevall, va anunciar ahir en la sessió de Consell de Comú Sabut, que s'han ampliat els punts de col·laboració amb la ciutat agermanada de Zhangjiajie, a la Xina. D'una banda, s'amplia la col·laboració en matèria turística, i Canillo invertirà prop de 20.000 euros en posar quatre cartells publicitaris de la ciutat agermanada i repartir-ne fulletons, i de l'altra, es volen fer més acords en matèria cultural i educativa. És per aquest motiu que en la propera visita que facin els representants xinesos a Andorra, que serà el proper 4 d'octubre, es podran trobar també amb el ministre d'Afers Exteriors, Gilbert Saboya, informa l'ANA.

Casadevall va explicar que va visitar recentment la ciutat i que va aprofitar l'estada per reunir-se amb l'alcalde, Zhao Xiaoming. Segons el cònsol, el conveni d'agermanament que es va signar l'any passat, feia referència sobretot a l'àmbit turístic, i en estar allà, va poder veure la publicitat que es fa d'Andorra. Casadevall va indicar que a la sortida de l'aeroport hi ha dos cartells de més de cinc metres que donen a conèixer Canillo, i a l'entrada del parc natural n'hi ha dos més de dimensions similars. És per això que considera que «han fet molt més que nosaltres», ja que de moment a la parròquia només hi ha un cartell i més petit.

Per aquest motiu el Comú invertirà al voltant de 20.000 euros per instal·lar quatre cartells que donin a conèixer la ciutat agermanada. Alhora, Zhangjiajie haurà de fer alguns canvis en els cartells que té instal·lats, ja que els assessors de la Xina han comunicat al cònsol canillenc que «als xinesos no els interessa l'esquí ni les capelles, sinó les compres, la natura, o com a molt l'art», i per això canviaran les imatges per donar-se a conèixer i n'enviaran unes de Caldea i de les avingudes comercials. Casadevall va indicar que encara que l'agermanament sigui amb Canillo, el que es vol és atraure els visitants.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT