PUBLICITAT

La Fira d'Andorra la Vella oferirà demostracions gastronòmiques

  • El Comú farà balanç dels quatre anys de mandat al seu estand
C. G.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Visitants a l'edició de la Fira de l'any passat Foto: TONY LARA

La 33a edició de la Fira d'Andorra la Vella del propers 21, 22 i 23 d'octubre comença a escalfar motors. La corporació ha obert el període d'inscripcions aquesta mateixa setmana i ja ha començat a definir els seus continguts. Entre ells, i aprofitant les jornades gastronòmiques que se celebraran a la capital del 13 al 15 de novembre, oferirà a tots els visitants demostracions gastronòmiques a càrrec dels seus impulsors. La consellera de Cultura i Turisme, Maite Cano, va explicar que convertiran una zona de la carpa central en un espai de temàtica culinària amb «xous» de xefs participants a les jornades.

Paral·lelanent, el Comú ja ha arribat a un acord amb el departament d'Agricultura del Govern per reservar un espai amb mitja dotzena d'estands on es promocionaran els productes agrícoles del país, ramaders i agrícoles. Alguns exemples, les trumfes, la mel i les plantes medicinals.

El Comú ha reservat una partida pressupostària de 200.000 euros per a aquesta edició, tot i que la voluntat és no esgotar-los tenint en compte «la política de contenció de la despesa que s'està aplicant a tots els departaments», va manifestar Cano. Amb tot, però, i també pensant en la complicada situació econòmica, la corporació ha tornat a congelar tarifes (no es toquen els preus des del 2009) i manté l'opció dels microestands, més reduïts i a un cost de 330 euros.

Potenciar les cultures i tradicions / D'altra banda, l'objectiu des de la capital és donar un nou impuls a la carpa annexa on s'hi ubiquen les diferents associacions culturals del país per donar a conèixer les seves tradicions, folklore i gastronomia. Per aquest motiu des de Participació Ciutadana s'està treballant per reunir al màxim d'entitats durant la cita de finals d'octubre.

Finalment, i tenint en compte el context d'eleccions en què se celebra la Fira d'Andorra la Vella, el Comú realitzarà al seu estand un balanç de les accions dutes a terme els quadre anys de mandat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT