PUBLICITAT

Amàlia Vinyes abandona en el primer revolt al CER després de rebre un cop

  • Sortia des de la quarta línia de la graella
EL PERIÒDIC
MONTMELÓ

Periodic
El León de Vinyes (segon per l'esquerra) en el moment de l'accident Foto: FOTOESPORT

Amàlia Vinyes no va durar ni un minut en carrera al circuit de Montmeló. La líder en el Campionat d'Espanya de Resistència (CER) abans de la disputa de la penúltima prova va rebre un cop per darrere en el primer revolt amb conseqüències nefastes: es va quedar sense frens i va haver d'abandonar.

La petita dels Vinyes i el seu ajudant Miguel Toril (Seat Leon) partia des de la quarta línia de sortida de la graella després dels entrenaments oficials i amb sensacions de que podia batallar un dia més en la zona capdavantera en un circuit de Catalunya que coneix a fons.

Fins que l'accident la va deixar sense opcions de defensar el lideratge en la general: «Després de la sortida, en l'habitual acumulació de vehicles de final de recta, vaig notar un fort cop per darrere i allà mateix es va acabar tota possibilitat de seguir en carrera. El Seat Leon va quedar molt tocat», va explicar resignada la pilot andorrana. «Tot i que en la meva millor volta d'entrenaments oficials vaig haver de sortejar algun rival amb un vehicle més lent fins llavors tot havia anat amb normalitat per afrontar amb garanties les 2 hores de carrera. En fi, a Navarra haurem de sortir a per totes...» va alertar. Aquest circuit serà el que decidirà el títol, el 12 i 13 de novembre.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT