PUBLICITAT

El River perd els dos partits de la lligueta i aspira al cinquè lloc

  • El seu rival serà el Lleida, últim en l'altre grup i la final serà Barça contra Joventut
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un jugador del River intenta tirar en el partit contra el Manresa, ahir Foto: TONY LARA

El torneig infantil Joan Alay 2011 té un nivell enorme. I el River l'ha viscut de manera directa. No va tenir cap opció en els dos partits de la lligueta i va acabar últim, cosa per la qual s'haurà de conformar amb lluitar per la cinquena posició sobre sis equis que hi han en competició.

El conjunt andorrà va donar el tret de sortida al Prat Gran d'Escaldes amb un duel que va perdre contra l'Assignia Manresa per 32-24. Un partit no tan ajustat va viure posteriorment contra el Fiatc Joventut, que va acabar amb derrota per 19-31. En el tercer partit el Joventut es va imposar al Manresa per 25-28 i per tant es va fer amb el lideratge del grup A. En el B el líder va ser el Regal Barça que va superar el Lleida per 10-63 i l'Hospitalet per 21-60. L'Hospitalet va quedar segon en superar el Lleida 40-35. Per acabar la diada d'ahir concurs de triples que va guanyar el jugador del Lleida Enric Marin i amistós dels Special Olympics.

Avui el river s'enfronta amb el Lleida a les 9.30 hores en la lluita pel cinquè lloc, l'Hospitalet i el Manresa es medeixen per guanyar el bronze i el gran favorit Barça i el Joventut es disputen l'or.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT