La sub-17 perd amb França i acaba sisena a l'Europeu

• Un gol rebut en cada part sentencia la selecció de Martín en l'últim partit
GINEBRA

Una de les accions d'atac de França amb Andorra que va ser gol, ahir Foto: FAP

França va ser massa per a Andorra en el darrer partit de l'Europeu sub-17 que va acabar ahir a Ginebra (Suïssa). El combinat que dirigeix Marc Martín va perdre per 2-0 i d'aquesta manera acaba sisena sobre vuit combinats, perdent una posició respecte del darrer campionat del Vell Continent, a Anglaterra.

El cert és que tret del capità Llorenç Miquel –l'únic a l'edat límit de la categoria– a la resta de jugadors els francesos els treien un cap i la diferència física va acabar sent decisiva, com en els anteriors partits. Andorra, amb un equip jove ple de jugadors de 14, 15 i 16 anys, va plantar cara al país veí per la vessant nord i deixant de banda el resultat aquest ha estat un test important perquè els joves coneguin més a fons les competicions de seleccions.

França va dominar en la primera part fins que Benedetto va marcar l'1-0 al minut 9. Després Andorra va passar a dominar els sis minuts restants abans del descans i fins i tot va poder empatar amb una gran jugada que va rematar Miquel al pal.

En el segon temps la situació es va equilibrar. La tricolor intentava arribar amb perill a la porteria contrària però no podia. Per moments França també buscava el segon gol però els de Marc Martín no perdien la posició fins que en un contraatac Dehayinin va materialitzar el 2-0. Fins el final Andorra va continuar insistint, cada vegada més, en busca de com a mínim el gol de l'honor però no va tenir la sort de cara.

El campió de l'Europeu va ser Espanya, que es va imposar en la final a Portugal (6-3).