PUBLICITAT

Un jove de disset anys perd la vida en un accident a Sant Julià de Lòria

  • En el sinistre s'hi van veure implicats dos vehicles, i a banda de la víctima mortal, un altre jove es troba ingressat a la UCI
  • Els conductors d'ambdós vehicles van ser detinguts per donar positiu en consum d'estupefaents
 
La Policia ha informat que aquest dissabte de matinada un jove de disset anys va perdre la vida en un accident de trànsit. En el sinistre s'hi van veure implicats dos vehicles, i a banda de la víctima mortal, un altre jove va patir ferides greus i es troba ingressat a la UCI de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell en estat estable. Els conductors d'ambdós vehicles, els dos de divuit anys, van ser detinguts per donar positiu en consum d'estupefaents, cànnabis, i passaran a disposició judicial aquest diumenge.
L'accident va tenir lloc minuts abans de la una de la matinada, quan el turisme Volkswagen Passat amb matrícula andorrana baixava per l'avinguda Rocafort de Sant Julià de Lòria, amb cinc ocupants. A l'altre turisme, un Renault Clio amb matricula andorrana hi havia dos ocupants. Segons fonts properes al cas, les primeres hipòtesis apunten que el conductor del Volkswagen va perdre el control del vehicle, va topar contra la caixa mecànica d'un semàfor, contra una tanca d'aparcament, i es va endur per davant una jardinera, un semàfor i una farola. Les mateixes fonts afirmen que el vehicle va quedar destrossat i el motor d'aquest va sortir disparat arribant a una distància considerable.
Al lloc de l'accident s'hi van desplaçar el director adjunt del cos de Policia, agents d'Investigacions d'Accidents de Trànsit , agents dels Bombers, del SUM, i fins i tot s'hi va acostar el cònsol major de la parròquia, Josep Pintat.
Quan hi van arribar els agents, a dins el Volkswagen ja havia mort un jove andorrà de disset anys que viatjava al seient del darrere. Un altre passatger del mateix cotxe, també andorrà de disset anys va resultar ferit de consideració i segons ha informat el cap de guàrdia de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell, continua ingressat a l'Unitat de Cures Intensives en observació per diverses contusions i una lesió abdominal, però es troba estable. El conductor d'aquest turisme va resultar ferit lleu, i la resta d'ocupants d'ambdós vehicles no van patir ferides.
Segons ha informat la Policia els conductors d'ambdós vehicles, un portuguès resident de divuit anys, que conduïa el Volkswagen, i un andorrà de la mateixa edat, que conduïa el Renault, van ser detinguts. Ambdós van donar positiu en l'anàlisi d'estupefaents, per cànnabis, i se'ls va detenir per presumpte delicte contra la seguretat col·lectiva. A més, el conductor del Volkswagen va ser detingut pel presumpte delicte contra la integritat física i contra la vida. Els dos seran posats a disposició judicial aquest diumenge.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT