PUBLICITAT

Amàlia vinyes defensa el lideratge en la penúltima prova del CER

  • Marc Carol, el seu màxim perseguidor, està a 21 punts en la classe 1 i a 10 en la D4
EL PERIÒDIC
MONTMELÓ

Periodic
Amàlia Vinyes. Foto: FOTOESPORT

Amàlia Vinyes no pot córrer a Astúries perquè està centrada en el Campionat d'Espanya de Resistència (CER), que arriba a la penúltima cita amb l'andorrana com a líder en la classe1 i en la categoria D4. No podrà ser el seu germà Joan, que sí que és a l'Espanyol de ra·lis d'asfalt i aquesta vegada tindrà com a acompanyant en el Seat León Miguel Toril, amb la intenció de defensar la primera posició. Marc Carol és precisament el seu màxim perseguidor en les dues categories i està a 21 punts en la classe 1 i a 10 en D4.

Un marge que Amàlia buscarà augmentar avui a Montmeló en una jornada que promet emocions fortes: «No hi ha dubte que serà un cap de setmana complicat. L'objectiu serà seguir ampliant la nostra puntuació, encara que sense prendre riscos innecessaris. Cal tenir present que disposem de cert avantatge i d'una segona oportunitat a Navarra al novembre. De tota manera pujar al podi sempre és bonic», va dir.

Els horaris a Montmeló tenen la peculiaritat de tenir un curt espai de temps entre els entrenaments oficials i la carrera, que serà una i programada a dues hores però la petita dels Vinyes ja tè experiència d'anys anteriors: «Tant la preparació com el desenvolupament de la prova canvien de manera significativa. Malgrat tot tenim experiència en aquest aspecte i caldrà anar solucionant els imprevists que vagin sorgint, esperem que pocs, sobre la marxa», va aclarir.

Les sessions oficials comencen a les 10.35 hores i la carrera, a les 13.30h. Cal destacar que per seguir amb el mateix criteri de puntuació que a les altres proves –fan dues carreres– s'establirà una classificació de la primera hora més un volta.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT