PUBLICITAT

La lesió a l'espatlla impedeix Garcia fer la segona mànega

  • L'andorrana abandona i no pot lluitar per accedir a les semifinals
EL PERIÒDIC
BRATISLAVA

Periodic
Montse Garcia als Mundials del Parc del Segre, l'any passat. Foto: EL PERIÒDIC

Després de tanta espera per poder afrontar les classificatòries l'espatlla ha tornat a jugar-li una mala passada. Montse Garcia no va poder lluitar per accedir a les semifinals en la disciplina d'eslàlom dels Mundials de Bratislava perquè es va ressentir de la lesió i ha haver d'abandonar després de la primera mànega de les classificatòries, cosa per la qual va ser eliminada.

Ahir el vent no va ser tan fort com dimecres i dijous, que es van haver de suspendre les baixades. Les condicions van ser correctes per poder afrontar la competició i Garcia continuava trobant-se «lenta» tot i que no va ser tan sancionada com dimecres en la mànega que finalment no va valer. «Aquesta vegada només he tingut una errada que he pogut solucionar però amb la conseqüència de que m'he fet mal», va explicar. «Al final vaig arribar bé, per això, amb un temps que estava força bé». Garcia va trigar 125,68s amb quatre penalitzacions que van augmetar la marca a 129, 68s per ser la 54a en la classificació –sobre un total de 71 participants– a 33 segons de la primera classificada en aquell parcial, l'espanyola Maialen Chourraut.

En el descans entr les dues mànegues dos fisioterapeutes li van estatr mirant la espatlla. Va requerir de massatges i van envenar la zona, però quan ha fet l'escalfament previ a la segona manega... «He vist que no podia», va sentenciar. «És una llàstima», va admetre. Perquè es veia capaç d'accedir a les semifinals, un resultat que l'hauria ajudat en gran manera a recuperar la beca olímpica que va perdre l'any passat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT