La sub-17 venç Anglaterra i lluitarà pel cinquè lloc

• El darrer rival en el Mundial de la tricolor serà França, avui a les 17.30 hores
GINEBRA

Un jugador andorrà amb la bola a la porteria d'Anglaterra, ahir. Foto: FAP

La derrota de la sub-17 contra Portugal (1-8) en els quarts de final del Mundial de Ginebra que es va disputar divendres a la nit va deixar l'equip de Marc Martín sense opcions de lluitar pel podi. Ahir ja va disputar el primer dels dos partits que li quedaven de consolació contra Anglaterra i per fi va arribar la primera victòria després d'enfrontar-se contra rivals de l'entitat d'Espanya, Itàlia, Alemanya i l'esmentat Portugal.

Andorra va ser superior, va dominar en les dues parts i va acabar imposant-se per un 4-2, tots obra de Miquel. Els dos primers als minuts 3 i 14 perquè els de Martín marxessin al descans amb un favorable 2-0. En la segona part va tornar a marcar en el primer i l'últim minut, amb dos gols de Dunand entremig.

Avui la sub-17 té l'últim partit davant França, que determinarà si iguala el cinquè lloc del darrer Mundial o si acaba sisè.